Descriere

Situat în Cala de Sa Barca Trencada, Iberostar Club Cala Barca – All Inclusive este un hotel atractiv, având camere decorate luminos, cu TV cu ecran plat. Piscinele în aer liber, amenajate în stil lagună, sunt înconjurate de grădini mediteraneene şi de terase la soare.

Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate, iar accesul la internet WiFi premium de mare viteză este disponibil la un cost suplimentar.

Toate camerele includ un cuptor cu microunde, un frigider şi o baie privată. Camerele de familie au și o zonă de lounge, iar unele camere beneficiază de un balcon cu vedere la linia de coastă a insulei Mallorca.

Proprietatea pune la dispoziție diverse restaurante și baruri. Printre acestea se numără Pizzería Capricho cu specific italian, Restaurante Mediterráneo, care servește un bufet mediteraneean, Restaurante Baleares, unde puteți savura mâncăruri internaționale, Restaurante Sea Soul și barurile Xaloc și Ponent de la piscină.

La hotel există o școală de scufundări, Dressel Divers International Club. De asemenea, oaspeții au la dispoziție facilități de tenis de masă și o școală de tenis. În plus, hotelul oferă o varietate de opțiuni de divertisment pentru toate vârstele.

Iberostar Club Cala Barca – All Inclusive este situat la 2 km de Portopetro si la 7 km de Cala d’Or. Plaja Cala Mondrago se află la doar 1 km de hotel.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 27 Iun. - 04 Iul., 2021 All Inclusive 1,098 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Urbanización Sa Barca Trencada, 07691 Portopetro, Spania