Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Cleopatra se află în sudul insulei Tenerife, vizavi de plaja El Camisón. Hotelul pune la dispoziţie un centru spa și o piscină în aer liber cu o terasă la soare mare, înconjurată de coloane romane superbe și statui ale zeilor sculptate în marmură.

Centrul spa al Hotelului Cleopatra Palace oferă o gamă largă de tratamente de sănătate și de înfrumusețare, precum și o zonă de piscină cu apă termală. De asemenea, aveţi la dispoziţie un centru de fitness.

Fiecare cameră a Hotelului Cleopatra oferă baie din marmură și balcon sau terasă. De asemenea, camerele pun la dispoziţie Wi-Fi gratuit, TV prin satelit și minibar.

Hotelul Cleopatra Palace pune la dispoziţia oaspeţilor o varietate de restaurante și snack-baruri. Snack-barul Marco Antonio servește sucuri naturale și salate. De asemenea, hotelul include un bar sportiv.

Hotelul face parte din complexul Mare Nostrum Resort, care include facilități de sport și o zonă de joacă pentru copii. Centrul comercial Safari, situat la 3 minute de mers pe jos, oferă numeroase magazine și restaurante.

Hotelul se află la 1 km de terenul de golf Las Americas.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 04 Iun. - 11 Iun., 2021 Mic dejun 651 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Av. las Américas, 38650 Arona, Santa Cruz de Tenerife, Spain Phone: