Descriere

Situat la 10 minute de mers pe jos de plaja Duque, într-o zonă rezidenţială din Costa Adeje, Hotelul Baobab Suites oferă o piscină în aer liber şi o terasă. Suitele spaţioase au aer condiţionat şi terasă mobilată.

Toate suitele luminoase, cu decor alb modern, au ferestre mari şi zonă de living/sufragerie cu TV cu ecran plat. Bucătăria este dotată cu cuptor, cuptor cu microunde, maşină de spălat vase şi maşină de spălat. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în toată proprietatea.

Hotelul oferă 2 opțiuni de mic dejun: un bufet și o selecție de produse pe care oaspeţii le pot comanda în camerele lor.

Centrul staţiunii Costa Adeje, cu diverse restaurante, baruri şi magazine, este la 15 minute de mers pe jos de Hotelul Baobab Suites.

Centrul de sport şi agrement al hotelului, Activate, organizează activităţi precum spinning, pilates şi volei pe plajă şi are un teren de paddle tennis şi un teren de pétanque.

Parcul Naţional Teide se află la aproximativ 45 de minute de mers cu maşina, iar Aeroportul Tenerife Sud este la doar 20 de minute cu maşina de complex. Parcarea privată este disponibilă gratuit.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 04 Iul. - 11 Iul., 2021 Mic dejun 940 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Roques del Salmor, s/n, 38660 Adeje, Spania