Descriere

Iberostar Las Dalias este situat la 500 de metri de Plaja Bobo şi la doar 5 minute de mers pe jos de centrul localității San Eugenio. Acest complex are 2 piscine în aer liber şi camere cu balcon.

Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate, iar accesul la internet WiFi Premium de mare viteză este disponibil la un cost suplimentar.

Unitățile de cazare ale complexului Las Dalias sunt luminoase şi spațioase. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, TV prin satelit și minibar.

Restaurantul tip bufet serveşte un mic dejun variat de tip bufet şi o selecție de preparate din bucătăria insulelor Canare şi din bucătăria internațională, oferite la prânz şi cină. Oaspeții pot savura o băutură într-unul dintre cele 3 baruri ale complexului Dalias.

Acest complex este situat în stațiunea Costa Adeje, la 2 km de plaja Fanabe și de plaja din stațiunea Playa de Las Americas. Aeroportul Reina Sofia se află la 15 minute de mers cu mașina.

Facilitățile sportive disponibile la complexul Iberostar includ un teren de volei pe plajă și terenuri de badminton și tenis. De asemenea, există facilități de fotbal, sală de gimnastică, cadă cu hidromasaj și o sală de jocuri.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 04 Iun. - 11 Iun., 2021 All Inclusive 757 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Gran Bretaña, s/n, 38660 Playa de las Americas, Spania