Descriere

Iberostars Torviscas Playa este situat pe plaja Fañabe, în stațiunea Costa Adeje din Tenerife. Acesta are grădini mari care înconjoară 3 piscine în aer liber, un teren de tenis și un centru de sănătate și înfrumusețare.

Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate, iar accesul la internet WiFi de mare viteză premium este disponibil la un cost suplimentar.

Toate camerele de la Hotel Torviscas Playa au balcon şi baie privată cu uscător de păr. De asemenea, toate camerele includ TV prin satelit.

Iberostars Torviscas Playa oferă un restaurant tip bufet, precum şi o selecție de baruri. Acestea includ un bar în hol, cu terasă, şi un bar la piscină care serveşte gustări şi băuturi.

Hotelul oferă o gamă largă de facilități sportive, precum volei, badminton şi polo pe apă, precum şi numeroase sporturi nautice, disponibile pe plaja alăturată.

Hotelul este situat la doar 10 minute de mers pe jos de Puerto Colón, o zonă plină de restaurante, baruri şi cluburi de noapte. Aeroportul Tenerife Sud se află la 20 de minute de mers cu mașina de hotel.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 12 Iun. - 19 Iun., 2021 Demipensiune 955 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Avenida Ernesto Sartí, 5, 38660 Adeje, Spania