Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Acest complex de apartamente atractiv se află la doar 10 metri de plaja Troya şi oferă vedere superbă la Insulele Canare. Acesta pune la dispoziţie o piscină în aer liber pentru adulţi şi copii, o sală de gimnastică, o cadă cu hidromasaj şi o saună.

Apartamentele şi studiourile de la Palm Beach Club au decor elegant şi vedere la piscină sau la mare. Acestea includ un lounge cu canapea extensibilă şi TV cu plasmă cu DVD player, precum şi o bucătărie modernă cu frigider, cuptor cu microunde şi prăjitor de pâine. Oaspeţii pot închiria de la recepţie DVD-uri şi un seif.

La complex există un local cu autoservire, un bar şi mai multe restaurante, precum şi un supermarket şi un salon de înfrumuseţare. La aproximativ 5 minute de mers pe jos se găsesc numeroase centre comerciale, baruri şi restaurante.

Recepţia cu program nonstop de la Palm Beach poate oferi servicii de rezervări pentru excursii şi servicii de închirieri auto şi schimb valutar. Complexul de golf Las Americas se află la 10 minute de mers pe jos,

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 28 Iun. - 05 Iul., 2019 Mic dejun 671 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Av. V Centenario, 11, 38660 Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spain