Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Sol Tenerife se află la 200 de metri de plajă, în staţiunea Playa de las Américas din Tenerife. Proprietatea oferă 3 piscine în aer liber cu şezlonguri, un teren de tenis şi camere cu balcon mobilat, cu vedere parţială sau directă la mare.

Camerele Hotelului Sol Tenerife sunt dotate cu aer condiţionat şi sunt amenajate în culori vii şi cu podea cu gresie. Acestea au TV prin satelit, frigider, birou şi scaun. Băile private includ uscător de păr. În toate zonele hotelului este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul are un club pentru copii, saloane de coafură şi un supermarket. Printre facilităţile sportive se numără un teren de volei şi un mic teren de fotbal. Este disponibil şi un serviciu de masaj.

Restaurantul Hotelului Sol Tenerife serveşte mese internaţionale tip bufet. Există şi 2 baruri, inclusiv unul la piscină.

Terenul de golf Las Américas este la 500 de metri de hotel. Sunt disponibile ambarcaţiuni care oferă transport spre Insula La Gomera într-o călătorie de 35 de minute.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 04 Iun. - 11 Iun., 2021 Demipensiune 645 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Av. Rafael Puig Lliviana, 12, 38660 Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Spain