Descriere

Chaaya Lagoon Hakuraa Huraa oferă oaspeţilor o experienţă de lux in vile dispuse de-a lungul plajei cu nisip alb şi a lagunei cu apă limpede. Complexul are un centru spa de clasă mondială şi un bar susţinut de piloni.

Orientate spre lagună, vilele excepţionale sunt construite pe piloni deasupra apei sau pe plajele cu nisip alb. Beneficiind de interioarele spaţioase, vilele sunt amenajate confortabil. Au mobilier clasic din lemn şi zonă de relaxare.

Oaspeţii se pot destinde practicând sporturi acvatice precum canotaj, snorkeling şi windsurfing. De asemenea, pot face exerciţii fizice la centrul de fitness sau se pot bucura de masaje liniştitoare la centrul spa al complexului.

Restaurantul Malaafaiy serveşte bufete de care puteţi profita în vreme ce admiraţi vederea panoramică la insulă. Oferind o listă cuprinzătoare de vinuri, Nalha Falhul propune o ambianţă intimă pentru o băutură după masă.

Chaaya Lagoon Hakuraa Huraa se află la 145 km de capitala Male. Transferul cu hidroavionul de la Aeroportul Internaţional Male durează 45 de minute.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 01 Apr. - 08 Apr., 2021 All Inclusive 1,998 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Hakuraa Huraa, 20252 Muli, Maldive