Descriere

Complexul Fun Island Resort este situat în atolul Male Sud, la 45 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Male. Oferă 2 opțiuni de luat masa și camere cu balcon privat la prețuri accesibile, amplasate pe plaja cu nisip alb. Complexul pune la dispoziţie un transfer obligatoriu, taxa urmând să fie plătită pe loc la sosire.

Camerele de la Island Fun Resort oferă interioare spațioase și vedere la ocean sau la atoli. Acestea includ zonă de relaxare amplă și baie proprie cu duș cu apă caldă și articole de toaletă.

Oaspeții pot juca volei pe plajă sau pot practica sporturi nautice cum ar fi windsurfing și canotaj. De asemenea, oaspeţii pot face scufundări și snorkeling.

Complexul include un centru de fitness și oferă tratamente corporale și masaje la centrul spa. La bar este disponibil Wi-Fi gratuit.

Restaurantul Farivalhu servește mic dejun tip bufet. Aveţi la dispoziţie alte opțiuni de luat masa la cafeneaua Envashi, care servește o selecție largă de mâncăruri și băuturi.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 14 Feb. - 21 Feb., 2021 Pensiune Completa 1,975 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 21 Feb. - 28 Feb., 2021 Pensiune Completa 1,975 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 28 Feb. - 07 Mar., 2021 Pensiune Completa 1,975 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Bodu Finolhu, 08250 Guraidhoo, Maldive