Descriere

Reethi Beach Resort se află pe insula frumoasă și luxuriantă Fonimagoodhoo și este înconjurat de o lagună frumosă și o plajă cu nisip alb. Oferă centru de fitness, salon de masaj și centru de wellness și spa. Are 5 restaurante și 5 baruri.

Toate camerele oferă aer condiționat, minibar, TV prin satelit și facilități de cafea. Baia privată include apă caldă/rece, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Reethi Resort oferă facilități de sporturi acvatice, windsurfing, scufundări și snorkelling. Proprietatea are complex sportiv și oferă o varietate de excursii private sau pentru grupuri.

Opțiunile de luat masa includ Moodhu Bar & Restaurant, un restaurant cu cafenea deschis nonstop, construit pe piloni, deasupra lagunei. Reethi Grill este un restaurant în aer liber, care oferă mâncăruri la grătar, iar Alifaan este un restaurant lângă piscină, care servește o selecție de gustări. Saima Garden este un restaurant tip boutique, care oferă preparate din bucătăria maldiviana și internațională. De asemenea, Rasgefaanu este barul principal care găzduiește seri disco, karaoke și seri cu concursuri. Există și alte baruri precum Veyo Bar, Handhuvaru Bar, Sunset Bar și Riyaa Beach Bar, unde oaspeții se pot bucura de băuturi răcoritoare

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 21 Feb. - 28 Feb., 2021 Pensiune Completa 2,139 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 28 Feb. - 07 Mar., 2021 Pensiune Completa 2,139 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 07 Mar. - 14 Mar., 2021 Pensiune Completa 2,119 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 14 Mar. - 21 Mar., 2021 Pensiune Completa 2,119 € /pers. Rezervă
Cameră dublă 28 Mar. - 04 Apr., 2021 Pensiune Completa 2,119 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

Fonimagoodhoo, 20215 Finolhus, Maldive