Descriere

First Central Hotel Apartments oferă unităţi de cazare cu chicinetă, precum şi o piscină pe acoperiş, cu vedere panoramică la oraşul Dubai. Hotelul are recepţie cu program nonstop, o sală de gimnastică şi saune separate pentru bărbaţi şi femei.

Toate camerele au decor de inspiraţie arabă şi sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Chicineta include fierbător şi cuptor cu microunde. De asemenea, unele camere au şi mașină de spălat. Baia este dotată cu o cadă.

Restaurantul de pe acoperişul hotelului serveşte preparate internaţionale. First Central Hotel Apartments include şi un alt restaurant, în hol. Oaspeţii au la dispoziţie şi room service, inclusiv la micul dejun.

Hotelul First Central Apartments este situat pe pe bulevardul Sheikh Zayed, oferind acces cu uşurinţă la zona Tecom. Mall of Emirates şi cartierul Dubai Marina se află la 5 km de proprietate. Complexul oferă parcare privată gratuită.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Dubai! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Oferte similare:

  • Tip cameră
  • Perioada
  • Tip masa
  • Preț
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Locația Perioada Tip masa Preț Rezervă
Cameră dublă 02 Apr. - 09 Apr., 2021 Mic dejun 547 € /pers. Rezervă

Disponibilitate

Nici o perioadă nu mai este disponibilă pentru oferta aleasă!

Adresă

TECOM, Al Barsha 3, Near Damac Executive Heights، Jebel Ali Race Course Road - Dubai - United Arab Emirates